Marc Van Aperen en Katrien Brosens hebben namens Hoogstraten Leeft een cheque van 1.350 euro overhandigd aan De Slinger.

Het bedrag komt overeen met de zitpenningen van de negen raadsleden van Hoogstraten Leeft voor de gemeenteraad van 31 januari. Die werd door de oppositiepartijen Hoogstraten Leeft en Anders bijeengeroepen. ‘Alle gemeenteraadsleden hebben toen besloten om hun zitpenning te schenken aan een goed doel’, zegt Marc Van Aperen. ‘Wij hebben gekozen om De Slinger te steunen.’

De Slinger is gehuisvest in een oude boerderij van Wortel-Kolonie en organiseert op regelmatige basis ontspanningsnamiddagen voor kinderen met een beperking vanaf 3 tot 21 jaar en voor hun zusjes en broertjes.

‘We kunnen dit geld erg goed gebruiken en besteden aan de afwerking van ons lokaal’, zeggen Marleen Bastiaansen, Elien Brosens en Freek Broers van De Slinger. ‘We nodigen jongeren met een beperking graag uit om lid te worden en we zoeken ook nog steeds jonge, dynamische begeleiders en begeleidsters om ons team te versterken’.

Hoogstratenleeftcheque