Op woensdag 15 juni 2022 klinkt om 18.30 uur het startschot van de 37ste stratenloop van Hoogstraten. Voor het eerst in drie jaar zullen honderden atleten het vertrouwde parcours afleggen in Hoogstraten centrum.

Wij nodigen de leden van de pers van harte uit op dit sportieve evenement op de woensdagavond van de Heilig Bloedweek. De prijsuitreiking van de jeugdloop vindt plaats rond 18.40 uur, die van de wedstrijd rond 19.10 uur.

Nadien biedt de sportraad van Hoogstraten aan de leden van de pers nog een drankje aan in zaal De Welgezinde van het stadhuis van Hoogstraten. 

De online inschrijvingen voor de stratenloop zijn afgesloten. Maar wie op het laatste nippertje toch wil deelnemen, kan op woensdag vanaf 15.00 uur terecht in Zaal PAX. Inschrijven kan nog tot 18.00 uur.

Een woensdag vol plezier

  • Op woensdag 15 juni tijdens vindt in het centrum van Hoogstraten de jaarmarkt plaats.  Vanaf 17.00 uur start in het centrum de gezellige drukte van marktkramers en standhouders. Tientallen kramen krijgen een plaats onder de frisgroene lindebomen van de 2km-lange Vrijheid.
  • De bezoekers kunnen ook een terrasje doen en genieten van muzikale omkadering bij verschillende horecazaken. 
  • Om 18.30 uur te midden van deze drukte gaat de stratenloop van start voor zowel de jeugd, als de recreatieve en competitielopers. 
  • Traditiegetrouw wordt de jaarmarkt afgesloten om 22.00 uur, maar in en rond de Hoogstraatse cafés gaat het feest verder door tot in de vroege uurtjes…  Je kan luisteren naar Live-optredens in de cafés en dansen op de muziek van hippe DJ’s op het Heilig Bloedfestival. Iedereen vindt er zijn gading.

Meer informatie vind je op www.visithoogstraten.be/heiligbloedfeesten