Het grootste culturele zomerevenement van Vlaanderen, de Zomerzoektocht van Davidsfonds, trekt dit jaar naar Hoogstraten, Merksplas, Baarle-Hertog en Baarle-Nassau. Kom samen met 10.000 andere deelnemers op schattenjacht tijdens een ontspannende daguitstap in de mooiste gemeentes van de Noorderkempen. Zoek en wandel heel de zomer mee – van 21 juni tot 21 september – wanneer het jou uitkomt.

Welkom in Hoogstraten!

Het grootste culturele zomerevenement van Vlaanderen heeft met z’n 36ste editie een vaste plek veroverd in de agenda van iedereen die houdt van leren, genieten, goed gezelschap en – uiteraard! – zoeken.

Je leest het goed; de Zomerzoektocht van Davidsfonds strijkt deze zomer neer in Hoogstraten, Merksplas, Baarle-Hertog en Baarle-Nassau.

We nodigen iedereen uit om te komen zoeken, speuren en ontdekken, maar vooral: kom een gezellige dag beleven in Hoogstraten, een boeiende stad met HOOGSTaand erfgoed en rustgevend groen.

Praktisch

  • Er zijn twee zoektochten; de klassieke versie en een familiezoektocht. De routes zijn dezelfde, maar de vragen van de familiezoektocht zijn iets toegankelijker voor onze jongste speurneuzen.
  • Heb je zin om mee te doen? Kom dan langs in het kantoor van VisitHoogstraten. Tijdens de zomerperiode kan je hier dagelijks – ook op zon- en feestdagen – terecht voor meer informatie. De stralende glimlach van onze medewerkers krijg je er gratis bij.
  • Deelnemen kost 27 euro (25 euro voor Davidsfondsleden). Je krijgt hiervoor een uitgebreid deelnamepakket, met onder andere drie wandellussen en een uitgebreide streekgids, handig verpakt in een goodiebag. Misschien zit er ook iets lekkers bij?