Open-Vld

Open Vld is een liberale democratische partij die resoluut kiest voor een open samenleving. Een samenleving waarin elke persoon zoveel mogelijk kansen krijgt om zijn of haar leven uit te bouwen. Niet om zichzelf ten koste van anderen te realiseren, maar om op een vrije en verantwoordelijke manier bij te dragen tot die open samenleving.

In oktober 2016 verkozen de leden Arnold Wittenberg tot voorzitter van afdeling Hoogstraten met 92% van de stemmen. De bestuursperiode ervoor (2013-2016) was hij  bestuurslid. Sinds oktober 2016 zit hij ook in het districtsbestuur van Open-Vld. Eind oktober 2017 werd Arnold secretaris van de Regio Hoogstraten – Turnhout met als voorzitter burgemeester van Merksplas Frank Wilrycx.

2 mei 2016 de 1ste werkdag van Arnold op het kabinet van minister van Cultuur, Jeugd, Media & Brussel Sven Gatz. Hij is stafmedewerker Cultuur & Jeugd en werkt rond Cultuur- en Jeugdparticipatie. Denk hierbij aan de UiTPAS, een spaar- en kortingskaart die je gebruikt als je deelneemt aan vrijetijdsactiviteiten. Maar ook UiTmetVlieg. Op UiTmetVlieg.be vind je info op maat over uitstapjes en activiteiten voor en met kinderen. Het is de meest volledige vrijetijdsagenda voor Vlaanderen en Brussel voor kinderen tot en met 12 jaar. Daarnaast volgt hij ook de transversale thema’s gelijke kansen, integratie en armoede op voor de beleidsdomeinen Cultuur en Jeugd. Ook zit hij in de Algemene Cel Drugsbeleid, vanuit de beleidsbevoegdheid Jeugd.

foto: 30 jaar Marc De Bel, Yves Schepers