Hoogstraten Leeft

2018

IMG_9252.JPGOp 14 oktober 2018 neemt Arnold Wittenberg voor de 2de keer deel aan de gemeenteraadsverkiezingen. Hoogstraten Leeft heeft hem op de 14de plaats, lijstduwer 1ste kolom, van de lijst voorgedragen. Hij wil er voluit voor gaan, als een teamspeler samen met alle andere fantastische kandidaten, maar ook met zijn eigen bagage: 10 jaar leider geweest in de beestigste jeugdbeweging, 6 jaar als huidig gemeenteraadslid, 3 jaar ervaring als medewerker cultuur en jeugd voor minister Sven Gatz, maar vooral als iemand met een positieve ingesteldheid om mensen en verenigingen te helpen waar hij kan. Aan politiek doen betekent voor hem verantwoordelijkheid opnemen, keuzes durven maken en constructief aan de slag gaan. Niet schreeuwen aan de zijlijn. Maar mensen verbinden. Daarom zet hij zijn schouders onder het mooie project voor Hoogstraten en hoopt hij na 14 oktober te kunnen meewerken aan de toekomst van onze stad! 💙

Arnold Wittenberg / 14 okt 2018 from Arnold Wittenberg on Vimeo.

2012

Naar aanleiding van de verkiezingen van 15 oktober 2012 werd Hoogstraten Leeft opgericht. Hoogstraten Leeft bouwt verder op de realisaties van burgemeester Arnold Van Aperen en zijn ploeg, maar met een eigen dynamiek en nieuwe ideeën over de toekomst en ontwikkeling van Hoogstraten. Hoogstraten Leeft wil Hoogstraten verder uitbouwen tot een gezellige, levendige en ondernemende gemeente, waar het goed is om te leven, voor al onze 21.000 inwoners. Om dit te verwezenlijken hebben we een hecht, onafhankelijk en verantwoordelijk team, dat ervaring en nieuwe dynamiek bundelt en efficiëntie, innovatie en vernieuwing hoog in het vaandel draagt.

DZ-120923-straten.jpg.scaled1000

Hoogstraten Leeft haalde bij de verkiezingen negen zetels of omgerekend 29.13 % van de stemmen: ongeveer één op drie Hoogstratenaren stemde dus Hoogstraten Leeft. Arnold Wittenberg legde op 2 januari 2013 zijn eed af als raadslid van de Stad Hoogstraten voor Hoogstraten Leeft. Hij stond op de 26ste plaats.