In mei 2022 ontving recreatiedomein De Mosten de blauwe vlag, een kwaliteitslabel voor kwaliteitsvol zwemwater. Binnen de categorie zwemvijvers blinkt De Mosten uit in duurzaamheid en kwaliteit. 

Bij een duurzaam domein hoort een duurzame uitstraling. Daarom heeft de stad een verrassing in petto. De Mosten krijgt deze zomer een ware make-over. 

Persmoment nieuwe look & feel 

Wij nodigen je op vrijdag 1 juli van harte uit om de erkenning van de blauwe vlag te vieren. Op deze dag hijsen we de blauwe vlag officieel en maak je in primeur kennis met de gloednieuwe look & feel van het domein.

Programma feestweekend

Op zaterdag 2 en zondag 3 juli is het groot feest. Alle Hoogstratenaren zijn van harte welkom en mogen gratis het domein bezoeken. Jong en oud kan zich tijdens dit weekend uitleven op tal van waterattracties en springkastelen. Buitenspel organiseert leuke sportactiviteiten met onder andere boogschieten en een speleobox. En ook de jongsten onder ons zullen zich vast niet vervelen tijdens de kinderdisco / glittermake-up.