ARNOLD’ te koop!

De Hongaarse Designer Geri Novák ontwierp een meubelstuk en noemde het naar Arnold Wittenberg. Het meubelstuk is volledig aanpasbaar naar de persoonlijke voorkeur van de gebruiker en/of naar de voorwerpen die het moet opbergen. Die aanpasbaarheid maakt dat de ‘Arnold’ een speels en dynamisch karakter heeft.

Ontwerper Geri Novák: “de ‘Arnold’ bestaat uit verschillende onderdelen die worden verbonden met elkaar. Het is die eigenschap die Arnold Wittenberg ook kenmerkt. Ik ken Arnold als iemand die heel gemakkelijk connecties  met andere mensen maakt.”

Arnold Wittenberg reageerde aangenaam verrast: “Het is een enorme eer dat een meubel je naam draagt! Dat een persoonlijke eigenschap een ontwerper kan inspireren kan mij alleen maar gelukkig maken!”

De ‘Arnold’ stond onlangs op een designexpo in Hongarije ‘Magyar Design’ en gaat binnenkort ook naar Polen. De ‘Arnold’ is te koop in de designwinkel “MOME”  Wil je een ‘Arnold’ moet je naar Budapest (Hongarije) reizen om er één te kunnen kopen. Vandaag zijn er nog geen plannen om dit meubelstuk te verkopen in België.

http://stilblog.hu/2016/03/18/magyar-design-arnold/#.VwduE2df272  

HU

Itt megnézhetitek, hogyan is lehet játszva, szerszámok nélkül összeállítani Arnoldot a saját ötleteitek szerint Gyertek el és találkozzunk a Kunstruma kiállításon (április 6-10), illetve a Bálnában a Made in Hungary kiállításon (április 9 – május 15). Április 9 – és 10 – én találkozhattok a Arnold Wittenberg – gel is a Bálnában, aki a bútorom névadója

http://stilblog.hu/2016/03/18/magyar-design-arnold/#.VwduE2df272