Stadhuis Hoogstraten open op zaterdag? 

 

In het voorjaar van 2017 bracht raadslid Arnold Wittenberg ( Hoogstraten Leeft) de verruiming van de openingsuren van het stadhuis op de gemeenteraad. “Voor jongeren die op kot zitten of werkende gezinnen zijn de openingsuren nu te beperkt. Later ’s avonds open zijn of in het weekend kan tegenmoet komen aan deze vraag” aldus Arnold Wittenberg.

 

Op de afgelopen commissie automatisatie, waarin raadsleden van elke partij zitten, werd dit besproken. Arnold Wittenberg (Hoogstraten LEEFT): “de uitbreiding van de openingsuren zijn besproken binnen het managementteam van januari 2018, momenteel moeten er nog keuzes worden gemaakt in het kader van ‘werken op afspraak’” Arnold Wittenberg blijft alvast voorstander van een verruiming van de openingsuren. Een versterking van de dienst bevolking kan aangewezen zijn “Als je een grotere taart bakt, heb je ook meer ingrediënten nodig uiteraard” besluit hij.