HOOGSTRATEN LEEFT  trekt met jongste ploeg naar de verkiezingen.

HOOGSTRATEN LEEFT  trekt met jongste ploeg naar de verkiezingen.

 

Met 8 jongeren trekt HOOGSTRATEN LEEFT naar de gemeenteraadsverkiezingen. Hiermee heeft HOOGSTRATEN LEEFT het grootste aantal jongeren op hun lijst staan.

De Hoogstraatse Katrien Brosens, onderneemstergemeenteraadslid en toekomstig mama, staat op de 2deplaats: “ We hebben echt onze stempel kunnen drukken op het programma met onze jongeren. We willen focussen op wat voor ons belangrijk is: ontspanning, cultuur, betaalbaar wonen, kinderopvang en voldoende werkgelegenheid in eigen streek!”. Op plaats 6 staat Drevenier Daan Smeekens: “Met mijn eerste stappen in de politiek wil ik me inzetten voor meer samenhorigheid. Een gemeente waarin iedereen zich van jongs af aan thuis voelt”. Op plaats 13 vinden we OCMW-raadslid Jan Hadermann uit Hoogstraten: “Als jonge papa van onze 2,5 jaar oude zoontje, Lowieke, vind ik het belangrijk dat ook hij en zijn vriendjes het later goed hebben. Een helpende hand wil ik ook zijn voor de ondernemers.”. Op de 14de plaats, lijstduwer van de 1ste kolom, staat het Meerse en jongste gemeenteraadslid Arnold Wittenberg: “Afgelopen jaren heb ik mij met passie gesmeten voor meer cultuur in Hoogstraten. Ik ben zeer trots op de extra bijkomende middelen (€ 60.000) die Vlaanderen aan Hoogstraten jaarlijks geeft voor een toekomstig cultuurcentrum. Met de handen uit de mouwen wil ik verder werken aan een sterk cultureel Hoogstraten.”

De jonge ondernemer Thijs Servaes, gekend van zijn broodjeszaak op de Vrijheid in Hoogstraten, staat op plaats 19: “Als harde werker en familieman zoek ik naar een ideale combinatie tussen beiden. Ik wil me voor de volle 100% inzetten voor een bruisende gemeente”  Op plaats 20 vinden we Larissa De Beuckelaer, wonende in Meerle: “Als jonge toekomstige mama wil ik extra inspanningen leveren voor het welzijn van onze kinderen. Elk kind moet gelijke kansen krijgen om op zijn / haar eigen manier te kunnen groeien.”. Nachtburgemeester Maxime Voet uit Wortel staat op plaats 21: “Samen met de jeugd wil ik zorgen voor de jeugd in Hoogstraten” Op plaats 25 staat voetballer Pim Van der Linden uit Minderhout: “Ze zeggen dat de jeugd de toekomst is! Laten we hier dan voor zorgen”.

De jongeren van HOOGSTRATEN LEEFT  hopen op een sterke vertegenwoordiging in de nieuwe gemeenteraad.

 

Foto: Daan Smeekens, Arnold Wittenberg, Maxime Voet, Pim Van der Linden, Larissa De Beuckelaer, Jan Hadermann, Katrien Brosens, Thijs Servaes & Marc Van Aperen.