Jong HOOGSTRATEN LEEFT lanceert eigen broodje.

 

De Jongeren van HOOGSTRATEN LEEFT (Katrien Brosens, Daan Smeekens, Jan Hadermann, Arnold Wittenberg, Thijs Servaes, Maxime Voet, Larissa De Beuckelaer & Pim Van der Linden) hebben vanaf nu hun eigen broodje. Thijs Servaes, eigenaar van broodjeszaak “De Broodplank” in het centrum van Hoogstraten en kandidaat gemeenteraadslid stelde het samen: “Ik heb gekozen voor een broodje dat belegd is met Hoogstraatse honing, brie, appel, rucola, spek en walnoten.” Voor Jong Hoogstraten Leeft typeert dit broodje helemaal wat ze zijn: een stevig broodje vol lekkers, puur lokaal en seizoensgebonden.


Jong HOOGSTRATEN LEEFT gaat voor een sterk en ondernemend Hoogstraten! Dit willen ze o.a. bereiken door (startende) ondernemers beter te begeleiden, een efficiënte verwerking van vergunningen, nieuwe werkvormen en werkruimtes te faciliteren, rechtszekerheid te bieden en onze familiale land- en tuinbouw en industrie te waarderen. 
Benieuwd? Het broodje is te koop in “De Broodplank”.
 
 
Foto: Maxime Voet, Katrien Brosens, Jan Hadermann, Larissa De Beuckelaer, Thijs Servaes, Pim Van der Linden, Daan Smeekens & Arnold Wittenberg