Op dinsdag 18 januari lanceert stad Hoogstraten een gloednieuwe huisstijl. In het kader van het nieuwe citymarketingplan ging het stadsbestuur in 2020 met verschillende inwoners, ondernemers en partners op zoek naar de identiteit van Hoogstraten. Het resultaat is een nieuwe merkidentiteit, een nieuw logo en een nieuw citymarketingplan. 

Op dinsdag 18 januari nodigen we je van harte uit op het persmoment over de nieuwe merkidentiteit van Hoogstraten. Deze identiteit biedt een antwoord op heel wat boeiende vragen. Wat verbindt ons? Wat maakt ons fier op onze stad? Hoe kunnen we ons onderscheiden van andere gemeenten? Kortom, wat maakt ons uniek? 

Wij geven je uitleg bij de nieuwe huisstijl en lichten ook de toekomstige initiatieven toe uit het meerjarige citymarketingplan van stad Hoogstraten.