Op boottocht naar Friesland. 

Open-Vld Hoogstraten op boottocht naar Friesland.
Open-Vld Hoogstraten trok voor de 27ste keer op jaarlijkse bootreis op zondag 13 augustus. Twee bussen vertrokken ’s morgensvroeg richting het Nederlandse stadje Sneek waar de leden op een vijf uren durende boottocht konden genieten van een heerlijke maaltijd. Voorzitter Open-Vld Hoogstraten Arnold Wittenberg: “Samen met onze leden kijk ik terug op deze fantastische dag dankzij het goede weer en het aangename gezelschap. Niets is fijner dat met vrienden te genieten van een biertje bij een stralende zon.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s