Stad Hoogstraten en het team van Goodlife/Treehouse/Klimpark nodigen de pers uit op de feestelijke opening van het spectaculaire nieuwe klimpark op recreatiedomein De Mosten in Meer. Het klimpark is een knappe aanvulling op het rijke aanbod dat De Mosten reeds biedt aan gezinnen op het gebied van waterpret, speeltuin, avontuur en natuurrecreatie.

“De opening van het nieuwe klimpark is een belangrijke schakel in de ontwikkeling van De Mosten als thuishaven voor een breed publiek”, zegt schepen van toerisme en sport Arnold Wittenberg.

De mooie lentedagen op recreatiedomein De Mosten zitten nog vers in ons geheugen. Het geluid van de spelende kinderen doet ons uitkijken naar een zonnige zomer. Dan zal het weer heerlijk vertoeven zijn aan het strand, de zwemvijver, de speeltuin, de terrassen van de Treehouse Bar of de kabelbaan van Goodlife Cablepark. En dat zijn voor het komende seizoen niet de enige activiteiten…

Met veel trots en blijdschap kondigt het team van Goodlife/Treehouse/Klimpark aan dat Klimpark De Mosten volgende zaterdag 11 mei de deuren opent.

 

60518256_2535106896716403_7838935207829831680_n.jpg