Bij Wortel-Kolonie is een prachtige nieuwe parking aangelegd. Hiermee is een nieuwe stap gezet in de ontwikkeling van Wortel-Kolonie tot een toeristische trekpleister, die makkelijk bereikbaar en toegankelijk is voor iedereen die van dit mooie cultuurlandschap wil genieten.

De nieuwe parking telt 80 permanente parkeerplaatsen. Bovendien is er een overloopparking aangelegd in grasdals, waarop een zestigtal voertuigen kunnen staan. De parking is aangelegd door stad Hoogstraten in overleg met Kempens Landschap. Als gevolg van deze parking kan Wortel-Kolonie een nog beter onthaal bieden aan de talrijke dagjestoeristen die van het mooie landschap komen genieten.

Stad Hoogstraten nodigt de pers uit om een verslag te komen maken van de officiële opening van de nieuwe parkeerplaats. Hierop zijn zowel de partners uitgenodigd die betrokken waren bij de aanleg van de parking, als de verenigingen die gevestigd zijn in de gebouwen van Wortel-Kolonie. Tenslotte is ook het Comité Wortel-Kolonie uitgenodigd dat de ontwikkeling van Wortel-Kolonie begeleidt.

65736854_2576346915925734_7810811495687651328_n.jpg