De herfstvakantie staat voor de deur, maar helaas gooien de coronarichtlijnen roet in het eten. Gelukkig valt er in Hoogstraten heel wat te beleven. Daarom lanceert Toerisme Hoogstraten een nieuwe najaarscampagne. Bij ons kan je wandelen tot je oren er van tintelen, ravotten tot je kleren er vuil van zijn of mountainbiken tot het slijk de schakels van je ketting schuurt! In Hoogstraten kleuren de bomen net iets mooier, blinken de paddenstoelen net iets harder en ontvangen de natuurgebieden je net iets warmer!

“De herfstvakantie kent dit jaar een minder leuk vooruitzicht dan andere jaren. Het zijn moeilijke tijden voor iedereen, vertelt burgemeester Marc Van Aperen.” “Bovendien zijn de mogelijkheden beperkt om onze zorgen even los te laten. Daarom lanceert Toerisme Hoogstraten een najaarscampagne waarmee ze inwoners en be- zoekers uit de nabije omgeving wil inspireren om de pracht van de Hoogstraatse natuur te komen ontdekken.”

“In Hoogstraten vind je adembenemende natuurgebieden waar je je naar hartenlust kan uitleven, vertelt sche- pen van toerisme, Arnold Wittenberg.” “Om al onze troeven uit te lichten hebben we een gloednieuwe toeris- tische pagina ontwikkeld: www.hoogstraten.be/halloherfst. Op de website vind je een uitgebreid aanbod aan wandelingen, uitdagende mountainbikeroutes en leuke ideeën voor activiteiten met de kinderen.