“Wil men de ring van Antwerpen ontlasten moet men het gebruikscomfort van het openbaar vervoer maximaal vergroten door goede dienstverlening en kwaliteitsvolle infrastructuur (toiletten die open moeten zijn zolang er treinen rijden), …) ” reageren Arnold Wittenberg en Joris Van der Schoot.

We zijn tevreden dat er rekening is gehouden met onze opmerkingen vanuit de werkgroep bij de opmaak bij het nieuwe reisplan.”

Samen werken we aan de toekomst; een betere ontsluiting van station Nooorderkempen. We zijn tevreden dat de NMBS inging op enkele van onze aanbevelingen (de 2 extra treinen ‘s avonds, de vertrektijden op week- en weekenddagen gelijkgetrokken & de afgeschafte treinen hetzelfde in de week als in het weekend) De eerste stappen naar een dienstverlening op maat van de reizigers.

We blijven ons inzetten voor de toekomst.