HUURPRIJZEN GEMEENSCHAPSCENTRUM DALEN.
Bij de start van de verhuur van het gemeenschapscentrum (Raboennizaal) bleek vanaf het begin dat de huurregeling niet altijd voordeliger in specifieke situaties voor onze talrijke Hoogstraatse verenigingen (https://arnoldwittenberg.be/2015/01/28/gemeenschapscentrum-hoogstraten-kost-meer-dan-tevoren/).
Hierop werd door onze fractie (Hoogstraten Leeft) verschillende keren tussengekomen  zowel op de gemeenteraad als in het beheersorgaan van het gemeenschapscentrum. Ook de cultuurraad van Hoogstraten heeft deze zorgen verschillende malen geuit. Het schepencollege is het huurcontract van de Raboennizaal hierop gaan heronderhandelen met de eigenaar. Na verschillende pogingen is er een vergelijk gekomen en is het vanaf nu mogelijk om de dag van het opbouwen / afbreken de Raboennizaal gratis te huren (indien verwarming niet in gebruik is).

Hoogstraten LEEFT is dan ook bijzonder verheugd met deze aanpassing van de huurprijzen: “We zijn tevreden dat er gehoor is gegeven aan de bezorgdheden die verschillende malen zijn geuit” aldus gemeenteraadslid Arnold Wittenberg.