Overlast duivenuitwerpselen rond kerk Meer aangepakt.

Vogelpoep weggevlogen.

30 september 2016 bracht raadslid Arnold Wittenberg (Hoogstraten LEEFT) de overlast van duivenuitwerpselen rond de kerk van Meer onder de aandacht. Arnold kreeg heel wat opmerkingen hieromtrent en deed een bevraging bij de inwoners naar mogelijke oplossingen: “Ik kreeg heel wat ideeën binnen; van een slechtvalk zoals in de kerk van Hoogstraten tot iemand die voorstelde om ze af te schieten. Ook nam er een valkenier contact met me op om de duiven weg te jagen met zijn roofvogels.”

Een jaar later, op de vooravond van Allerzielen en Allerheiligen evalueert hij de vorderingen positief. Raadslid Arnold Wittenberg (Hoogstraten LEEFT): “de vogelpoep is drastisch verminderd doordat onze groendienst nu regelmatiger gaat poetsen rondom de kerk. Vandaag ben ik nog langsgeweest met mijn bomma met stukjes om op de graven te zetten van mijn overleden grootouders en ik merkte op dat het onderhoud er op vooruit is gegaan.” De inwoners van Meer kunnen opnieuw proper naar het kerkhof gaan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s